Smile because it's friday

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Natten var, till skillnad från veckans andra gudomliga nätter, en riktig plåga. Somnade halv elva, vaknade fyra av en äcklig jävla mus (som kanske inte ens existerar), somnade om i en timme innan jag var tvungen att stiga upp.
Måste jag tala om att jag var trött på första lektionen? Lyckligtvis var det kinesiska och än så länge är det väldigt lugnt på de lektionerna. På hålan tog jag och Cecilia bussen ner till stan och tillbringade en halvtimme där. Jag fick med mig standard-örhängen eftersom alla mina tidigare 27 par har försvunnit. Toppen!
När vi kom tillbaka till skolan igen stod det religion på schemat. Riktigt intressant tyckte jag att det var idag. Och det handlade om judendom, Abraham och bibliska berättelser typ. Haha, antecknade som en dåre under hela timmen och det känner jag nu...
Helstekt kotlettrad och potatis med balsamsky till lunch, inte min favorit, men det funkade. Följ lunchafprocivitas@instagram så får ni se vad ni går miste om ;) Nej, men seriöst. Ryktet om den goda maten där är inte bara ett rykte. Åh nej nu blev jag hungrig. Får gå och lägga mig så att det blir frukost snart. Hehe, åter till ämnet.
Sista lektionen var matte där vi räknade i våra repetitionshäften. Jag hade riktigt flyt idag, vi fick sluta 10 minuter tidigare så jag hann med ett tidigare tåg och fick därmed lite längre helg.
Nu ikväll har jag pluggat matte, tagit ett avslappnade bad med ansiktsmask och bodyscrub och ätit massa fryst frukt. En helt okej fredag med andra ord. 
Imorgon ska jag träffa fina Jenny igen, denna gång för shopping på Nova Lund.
En annan sak som MÅSTE göras är städning av rummet, samt att göra ett pluggschema.
Innan jag glömmer, jag har bytt namn på instagram. Numera heter jag linajakobssson där.
Godnatt söta ni, ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0