Whats the point

 
 
Det hade inte suttit fel med lite semester nu, eller snart i alla fall. En resa till Malta eller kanske till och med Florida hade passat så bra. Hösten börjar komma och mitt hösthumör likaså. Blir det som förra året vet jag seriöst inte om jag klarar av det. Menmen, nu taggar jag till kolboda på måndag istället. Kind of the same I guess. Nej, men det ska bli riktigt kul att åka på läger med skolan faktiskt. 


Idag bestod dagen av matte där vi har grupparbete och engelska där vi också har ett grupparbete (eller säger man pararbete när vi bara är två?) På svenskan hade vi också ett grupp(par)arbete. Vi skulle göra om texter i skrivmaskinstypografi respektive datortypografi. Låter komplicerat och det var det också, hehe. But we nailed it I think. Fisk med smak av pizza blev lunchen och efter den hade vi företagsekonomi i 40 minuter. Detta betydde att jag slutade 14.10 och hann med ett tidigare tåg och var hemma i hålan hela 13 minuter tidigare!! 
Haha, sånt gör min dag. Nu tänkte jag läsa på min kinesiskaläxa. Vi ska kunna uttala en massa djur.. mao, bao, tu, lu... plus lite streck och tecken överallt. Lätt som en plätt typ, eh :)
Innan jag går och lägger mig ska jag dessutom titta på nyheterna, plus och ta en dusch (new life you know) 
Imorgon börjar jag fem över åtta, orkaaar inte. Som tur är slutar jag ett & har bara tre lektioner. Egentligen älskar jag skolan nu men det är resorna som gör mig trött. Igår var det en död fågel som hade gjort kortslutning i Eslöv och därför var tåget till Ystad en halvtimme försenat, logiskt. Man kan ju inte annat än att älska skånetrafiken. Väl på tåget/bussen är det rätt chill om det är lite folk för då kan jag plugga lite eller vila en stund, men allt väntande/förseningskit gör mig galen. Aja, its worth it. Heheh, det märks att jag är trött för jag kan inte sluta skriva. Så hej så länge, vi hörs. ♥

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Var gärna med och tävla i att bli Veckans blogg! Inlägget hittar du på förstasidan på bloggen. (;

Kram!

2012-08-31 @ 12:53:31
URL: http://mehelpyouwithdesign.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0