Sommaren 2012

Ja, då är det endast fem dagar kvar på sommarlovet, varav tre i London vilket ni säkert inte har missat efter allt mitt tjat. 

Tänkte sammanfatta sommaren lite. Tre ord som beskriver är jobbig, svår och utvecklande. Det låter kanske inte så bra, men för mig har det varit positivt. Jag har lärt mig mycket om saker, fått bättre självkänsla och självförtroende och jag vågar mer. Framförallt så lever jag på ett helt annat sätt nu. 

Språkresan till Malta var helt underbar, stressande och påfrestande dock, men jag ångrar absolut inte att jag åkte. Det var verkligen en fantastisk upplevelse. Nu i efterhand kan jag se att jag inte var i så bra form när jag åkte dit, men trots det klarade jag det och det gör mig stolt. 

Något annat jag kommer att minnas är de fem soldagarna på hela sommaren typ, och de spenderades vid havet med mina älskade vänner. Jag fyllde även sexton den veckan och fick en jättebra födelsedag.
I början av sommaren hände något som har haft stor betydelse i mitt liv, då jag förlorade en av de jag älskar mest. 

Tillbaka till något positivt, jag har haft ett par trevliga dagar med Amanda&Matilda, köpenhamnsresan med Jenny var otroligt rolig, har varit mycket med min älskade familj, träffat Karina lite och jag har hittat på en hel del andra grejer utöver det. TIll exempel gjort en makeover på rummet. Men känner man mig vet man att det inte lär bli klart på länge, jag är så seg när det gäller sånt. 

Dessutom har jag kunnat slappna av mycket i sommar, tillskillnad från den förra då jag var alldeles för uppstressad med att börja nian. Nu är den avklarad, visserligen börjar gymnasiet som är snäppet värre men det tar jag då. För ett år sedan var jag inte heller lika fri, glad och spontan som nu. Då var allt planerat in i minsta detalj och det var inte så kul. 

Så.. är jag nöjd med min sommar? Både ja och nej. Men de dåliga sakerna har jag inte kunnat göra något åt, och jag har faktiskt gjort det bästa av situationen. 
Nu väntar hösten och det känns inte lika tråkigt att lämna sommaren med tanke på vädret som har varit. 
Höst som höst liksom. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0